Figyelem! Ezen verziónk ingyenes, de használatához regisztráció szükséges, nem elengendő csak a program letöltése!

  • A szoftver letöltése után legkésőbb 5 munkanapon belül az Ön által megadott e-mail címre megküldjük a TERMÉK KÓDot, melyet a szoftver felső menüjén található "Regisztráció" elemére kattintva tud bemásolni. Ajánlott a Másolás - Beillesztés funkciót alkalmazni a kódban szereplő különleges és hasonló karakterek miatt, és a Regisztráció elem Termék kód mezőjébe beilleszteni, majd az 'Engedélyezés" gombbal elmenteni.

 

  • A termék kód megadása után újra a szoftver Regisztráció elemére kattintva találjuk meg a TELEFONOS KÓDot, melyet Önnek kell eljuttatnia e-mailben a Webházmester ügyfélszolgálatának címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

  • Az ügyfélszolgálatra küldött telefonos kódból állítjuk elő az Ön szoftveréhez szükséges AKTIVÁLÓ KÓDot, melyet szintén e-mailben fogunk elküldeni Önnek. A kódot a Regisztráció elem alatti megfelelő helyre bemásolva és engedélyezve teljes mértékűen tudja majd használni a Webházmestert.


A gondtalan telepítés érdekében kérjük, először olvassa el a folyamatot részletesen leíró
segédletünket.


Dátum: 2014.05.29.
Verzió: 1.3.10.5500

A *-al jelölt mezők megadása kötelező!


Adatvédelmi tájékoztató

Hírfolyam

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedin
Pin It