Ügyfélszolgálat rendje

 

Az alábbi gombra kattintva a vevőazonosítója megadásával ellenőrizheti, hogy rendelkezik-e teljes támogatás szolgáltatással és megtekintheti telefonos elérhetőségünket.

Adminisztratív ügyek

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon 2021. december 22-én lesz elérhető utoljára az évben. Dec. 24-én sem emailen, sem telefonon nem leszünk elérhetőek. Dec. 27-31. között emailben tudnak keresni minket. Ezen időszakban ügyfélszolgálatunk ügyeleti jelleggel üzemel.

 

Bejelentéseket és kérdéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy űrlapunkon keresztül várjuk.

  • számlázás
  • kiegészítő szolgáltatások megrendelése
  • szoftver aktiválás
  • albetét növelés
  • egyéb igények

 

A befizetéseket a beérkezés utáni munkanapon automatikusan feldolgozzuk, majd ezután küldjük ki a szükséges kódokat, visszaigazolásokat.

 

Technikai támogatás (telefonon)

Teljes támogatás szolgáltatásunk keretében a Webházmester program működésével kapcsolatos kérdésekben elérhető telefonos ügyfélszolgálat az alábbi időszakokban áll rendelkezésre:

 

Hétfő: 9:00- 13:00 óráig   
Kedd: 9:00- 13:00 óráig    
Szerda: 9:00- 13:00 óráig 
Csütörtök:  -                       
Péntek: 9:00- 13:00 óráig

 

Ügyfélszolgálati időn kívül hangposta működik, és a következő ügyfélszolgálati napon dolgozzuk fel a beérkezett üzeneteket. A válaszadáshoz és az azonosításhoz szükséges megadni legalább az ügyfél nevét és elérhetőségét.

 

Teljes támogatás szolgáltatással nem rendelkező ügyfeleink technikai megkereséseit az adminisztrációs ügyekre is szolgáló, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tudjuk fogadni.

 

Személyes konzultációra előzetes időpont-egyeztetés esetén tudunk lehetőséget nyújtani. A konzultáció és oktatás jelentkezési lap ITT található. A jelentkezőkkel munkatársunk felveszi a kapcsolatot az időpont véglegesítésére.

 

Hírfolyam

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedin
Pin It