Adminisztratív bejelentések

Adminisztratív jellegű bejelentéseit a következőkben csak e-mailen keresztül tudjuk fogadni. Az alábbi esetekben kérjük küldje levelét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra:

  • számlázás
  • kiegészítő szolgáltatások megrendelése
  • szoftver aktiválás
  • albetét növelés
  • egyéb igények

Kérjük vegye figyelembe, hogy könyvelés technikai kérdésekben nem áll módunkban segítséget biztosítani!

 

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a befizetéseket a teljesítés dátuma utáni munkanapon tudjuk feldolgozni és a szükséges kódokat, visszaigazolásokat kiküldeni!

 

Ügyfélszolgálati rend

 

Technikai bejelentések (telefonon)

Kérjük vegye figyelembe, hogy könyvelés technikai kérdésekben és alapvető számítógépes használattal kapcsolatosan nem áll módunkban segítséget biztosítani. Hívását csak abban az esetben tudjuk fogadni, amennyiben rendelkezik support szolgáltatásunkkal! 

 

A kialakult helyzetre való tekintettel a VEZETÉKES ügyfélszolgálati vonalunkon sajnos nem tudjuk fogadni a hívásukat! Kérjük emailben jelezzék a programmal kapcsolatban felmerülő problémákat és kérdéseket!

Megértésüket köszönjük!

 

Support szolgáltatással rendelkező ügyfeleinknek: 

Hétfő: 9:00- 13:00 óráig
Kedd: 9:00- 13:00 óráig 
Szerda: 9:00- 13:00 óráig
Csütörtök: nincs ügyfélszolgálat
Péntek: 9:00- 13:00 óráig

 

Személyes ügyfélszolgáltatunk nincs, viszont van lehetőség személyes konzultációra irodánkban. Erre ITT tud jelentkezni. Amennyiben előre egyeztetett időpont nélkül keresi fel irodánkat, sajnos nem fogjuk tudni fogadni Önt.

 

Ügyfélszolgálati időn kívül kérjük vegye figyelembe, hogy hívását nem tudjuk fogadni! Kérjük hagyja üzenetét a telefonos rögzítőnkön, és a következő ügyfélszolgálati napon feldolgozzuk azt. Bejelentések esetén, kérjük adja meg nevét és elérhetőségét, hogy pontosan beazonosíthassuk Önt. Ezt követően készséggel állunk rendelkezésére az Ön által előfizetett szolgáltatás szerint.

Ügyfélszolgálati válaszidők

  • Support szolgáltatás esetén, legkésőbb 5 munkanapon belül megkezdjük a felmerült eset feldolgozását/elhárítását
  • Support szolgáltatás nélkül, technikai bejelentés esetén fix válaszidőt nem tudunk biztosítani.
  • Adminisztratív bejelentések esetén, legkésőbb 3 munkanapon belül megkezdjük a felmerült igények feldolgozását.

Hírfolyam

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedin
Pin It